Dijkman Elektrotechniek en Technische Unie zetten de samenwerking voort!

Het slimste Energie Management Systeem, De SolarGateway, is nu officieel als voorraad artikel beschikbaar bij de Technische Unie. Hiermee zetten wij een grote stap om de SolarGateway beschikbaar te stellen voor een groter publiek.

De SolarGateway is geheel merkonafhankelijk en beschikt over de mogelijkheid om tot 250 verschillende apparaten te koppelen aan een EMS. Deze sturing gebeurt geheel automatisch op basis van het beschikbare vermogen en ingestelde voorkeuren. Ook externe factoren zoals energie in- en verkoop worden gebruikt om het systeem te optimaliseren en effectievere afwegingen te maken.

Voor wie is de SolarGateway?

De SolarGateway is geschikt voor iedereen die zijn opgewekte energie zo efficiënt mogelijk wil gebruiken. Van een woonhuis met een warmtepomp en zonnepanelen tot een fabriek met grote verbruikers of een boerderij met veel overtollige energie is de SolarGateway geschikt.

Voor iedere situatie een SolarGateway!

SolarGatewayPRO De SolarGatewayPRO is speciaal ontwikkeld voor grootverbruik aansluitingen en/of complexe regelingen. De SolarGatewayPRO is geheel merkonafhankelijk en beschikt over de mogelijkheid om tot 250 verschillende apparaten te koppelen aan een Energie Management Systeem. Vanwege de veelzijdigheid is de SolarGatewayPRO in alle verschillende situaties toepasbaar.

SolarGatewayHOME De SolarGatewayHOME is speciaal ontwikkeld voor de residentiële markt & klein MKB. De SolarGatewayHOME is een vereenvoudigde versie van de PRO, waarmee basisregelingen mogelijk zijn. De SolarGatewayHOME is geheel merkonafhankelijk en kan tot 8 verschillende apparaten aan een Home EMS koppelen.

Informatiemiddagen bij de Technische Unie

De Technische Unie geeft op al hun locatie's op verschillende momenten informatiemiddagen om u alles te vertellen over de hot topics omtrent de energietransitie. Daarnaast zullen wij hier ook presentatie's geven over de inzet van Energie Management Systemen en de veelzijdigheid van de SolarGateway. Neem contact op met Team Duurzaam van de Technische Unie om u aan te melden voor een van deze interessante sessies!

« Terug naar het overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »